80 Katlı Baklava
Anasayfa > 80 Katlı Baklava
Son Paylaşımlar
80 Katlı Baklava
Yöre sofrasının baş tacı Beypazarı Baklavası’nın en önemli özelliği 80 kat ince yufkadan yapılmasına rağmen kalınlığının yalnızca 5-6 cm. olmasıdır. Her beş yufkadan sonra araya konan ceviz içiyle birlikte 4 saat pişirilen ev baklavaları, damaklarda bıraktığı unutulmaz tadıyla meşhurdur.
"Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteği ile hazırlanan bu websitesinin içeriği hiçbir surette Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın görüşlerini yansıtmamakta olup, içerik ile ilgili tek sorumluluk (destek alan) Beybel Tur. İnş. Taah. Nak. Mad. Gıda Petrol Org. Tar. Hayv. Tekstil Emlak Bil. Enerji San. Dış. Tic. Ltd. Şti.' ne aittir."