Festival Coşkusu Beypazarı'nda Yaşandı

Anasayfa > Festival Coşkusu Beypazarı'nda Yaşandı
 
Festival Coşkusu Beypazarı'nda Yaşandı
 
 
Geride bıraktığımız iki gün boyunca çeşitli etkinliklerle, binlerce vatandaşımızın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Geleneksel Beypazarı Hasat Festivalimiz muhteşem bir final ile sona erdi.
Türkiye’nin ilk Gaz Lambası Müzesi olma özelliğini taşıyan ve müzenin açılışı ile gerçekleşen festivalin ikinci günü de dolu dolu geçti. Beypazarı Halkevi’nde bulunan 600 metrekarelik kapalı alanda ilçe turizmine kazandırılan müzede 1200 adetten fazla lamba çeşidi yer alıyor. Belediyemize bağışta bulunan Süreyya Özkan’a ve kıymetli ailesine teşekkür eder, müzemizin ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz.
Festival programı kapsamında konserlerle devam eden programda sahneye çıkan yerel sanatçılarımız Hüseyin Ünlü ve Mustafa Ünal dinleyenleri coşturdu. Festivale katılanlara unutulmaz dakikalar yaşatan Tuğba Yurt’ un muhteşem sahnesi de final gecesine damga vurdu.
Festivalimizde bizleri yalnız bırakmayan kıymetli hemşehrilerimize, festivalimize katılan misafirlerimize, sponsorlarımıza, festivalimize katkı sunan kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarımıza, kolluk kuvvetlerimize, sağlık çalışanlarımıza, ilçe esnafımıza, festival organizatörlerimize, kıymetli sanatçılarımıza ve bu güzel organizasyonda emeği geçen çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.